Nieuws

Sportvelden wiedeggen

Sportvelden wiedeggen

Vlak voor de start van het nieuwe voetbalseizoen wordt de toplaag van het grasveld d.m.v. een wiedeg opgeruwd. Door deze bewerking wordt de aanwezige viltlaag doorbroken, ongewenste ondiepe wortelende grassoorten (straat- en struisgras) en onkruiden worden...

AOW leeftijd Wil Loeters

AOW leeftijd Wil Loeters

Onze collega Wil Loeters heeft afgelopen week zijn AOW leeftijd bereikt. Nu zou hij natuurlijk met pensioen kunnen, maar in overleg heeft hij besloten nog tot een bepaalde periode bij ons te blijven werken. Wij feliciteren hem van harte met het behalen van deze...

Rooiwerkzaamheden 2020 begonnen

Rooiwerkzaamheden 2020 begonnen

De eerste bandrooiers en kistenrooiers zijn begonnen met het rooien van bijgoed en tulpen. De aankomende weken zullen meer machines operationeel worden ingezet om de producten van Breezand en omgeving te oogsten.  

Maai-werkzaamheden bermen

Maai-werkzaamheden bermen

We zijn gestart met de eerste ronde van het maaien van de bermen. Op de foto wordt de maai-werkzaamheden uitgevoerd met een maai-zuig combinatie, waarbij in één werkgang het gras wordt gemaaid en verzameld.  

Maaiboot in vijver

Maaiboot in vijver

Voorheen werd deze vijver met de hand (m.b.v. van een klein bootje) schoongemaakt. Nu met de maaiboot was de klus in een omzien geklaard.

© Copyright 2020 Vermaire Breezand