Nieuws

Bakkenwagen

Voor het vervoeren van kraanbakken, maaikorven en diverse uitrustingsstukken achter de mobiele kraan en Herder-combinaties hebben wij 2 nieuwe bakkenwagens SBW 7000 aangeschaft. De bakken zijn voorzien van : 12/24V Led verlichting, kopschot 60cm hoog, zij en...

Rooiseizoen begonnen !

Vanaf deze week zijn wij  begonnen met het rooien van de bloembollen. De eerste machines zijn reeds operationeel. De piek van het rooiseizoen zal rond half juli zijn. Verwacht wordt dat de laatste tulpen eind juli zijn gerooid.

Uitbreiding machinepark met 2 herder-combinaties

Om de groei in het werk aan berm en slootonderhoud goed te kunnen uitvoeren is het machinepark uitgebreid met 2 herder-combinaties. Een jong gebruikte New Holland TH170 en een Massey Ferguson 7718 S gaan dit werk uitvoeren. Totaal zijn nu 6 herder-combinaties  actief...

Bloemendagen 2019

Tijdens de bloemendagen heeft Vermaire Breezand de verreiker beschikbaar gesteld voor het plaatsen van diverse drijvende bloemstukken in de Molenvaart.

Onderhoud Sportvelden

Wij zijn weer begonnen met het eerste groot onderhoud van de sportvelden. Vandaag hebben wij bij sportvereniging Kleine Sluis, met de combinator het trainingsveld vlak gemaakt en daarna zullen wij het veld slepen, vertidraineren en doorzaaien.

© Copyright 2019 Vermaire Breezand