Nieuws

Vermaire golftoernooi

Op 31 augustus was het jaarlijkse golftoernooi van Vermaire Breezand. Onder zeer goede weersomstandigheden werd gestreden om diverse prijzen. Toernooiwinnaar werd Aad Rooijakkers en kreeg uit handen van Jack Vermaire de beker.

John Deere 6155R

Chauffeur Niels Timmer heeft onlangs zijn nieuwe JD 6155R in gebruik genomen. Niels zal de trekker voornamelijk gebruiken voor de Breedstrooier.

Maai- en maaikorf werkzaamheden

Op 8 juli 2019 is Vermaire Breezand in combinatie met KZ Aanneming & Groenvoorziening gestart met het maaien van de bermen in gemeente Hollands Kroon. Er zullen de komende weken dus diverse trekkers met maaiers en klepelbakken rondrijden om de bermen af te maaien....

Bakkenwagen

Voor het vervoeren van kraanbakken, maaikorven en diverse uitrustingsstukken achter de mobiele kraan en Herder-combinaties hebben wij 2 nieuwe bakkenwagens SBW 7000 aangeschaft. De bakken zijn voorzien van : 12/24V Led verlichting, kopschot 60cm hoog, zij en...

Rooiseizoen begonnen !

Vanaf deze week zijn wij  begonnen met het rooien van de bloembollen. De eerste machines zijn reeds operationeel. De piek van het rooiseizoen zal rond half juli zijn. Verwacht wordt dat de laatste tulpen eind juli zijn gerooid.

© Copyright 2019 Vermaire Breezand