Projecten

Aanleg ZAP beachvelden

Voor sportvereniging ZAP voeren wij diverse werkzaamheden uit voor het aanleggen van de beachvelden. De werkzaamheden bestaan o.a. uit diverse grondwerkzaamheden, afgraven en afvoeren bestaande verharding en drainage werkzaamheden.

Natuurcentrum De Marel

Op Texel zijn wij voor onze opdrachtgever Vereniging Natuurmonumenten gestart met de aanleg van het buitenterrein van Natuurcentrum de Marel. Het werk bestaat onder andere uit het aanleggen van wandelpaden en parkeerplaatsen, de aanleg van een speelterrein, de aanleg...

Aanpassen spoelbassin

Voor opdrachtgever van Lierop hebben wij recent een spoelbassin aangepast. Door verbreding is meer ruimte gecreëerd rondom het bassin, beton platen (her)legt en de nivellering aangepast.

Slootgraven

Een leuke klus een nieuwe sloot graven met de rupskraan Doosan DX300LC. Mooi stuk vakwerk geleverd door onze machinist Alex!

Bomen opruimen

Na voorjaarsstorm de bomen opgeruimd voor gemeente Hollands Kroon.

Renovatie sportvelden VZV

De sportvelden van VZV worden gerenoveerd en voorzien van een nieuw drainagesysteem. Als eerste wordt de oude grasmat gefreesd. Daarna wordt een nieuw drainagesysteem incl. inspectieputten aangebracht. Vervolgens wordt de ondergrond gespit en geëgaliseerd met laser en...

© Copyright 2020 Vermaire Breezand