Onderhoud sportvelden

Het voetbalseizoen loopt ten einde. Wij zijn nu al druk bezig met het onderhoud van de velden van verschillende verenigingen in de kop van Noord-Holland.  Op de foto worden de sportvelden van  ZAP met behulp van  een vertidrain  verticaal belucht.

Deze gaatjes zorgen ervoor dat de bovenlaag van de grasmat beter waterdoorlatend wordt. Zodat een grote hoeveelheid regenwater snel afgevoerd wordt naar de ondergrond en de grasmat ondanks de regen toch beloopbaar of bespeelbaar blijft.
Door de grasmat vóór het verticaal draineren te bezanden, zullen de gaatjes met behulp van het regenwater vol zand lopen. Dit zorgt voor een goede waterafvoer voor langere tijd. Binnen korte tijd zullen de gaatjes weer overgroeid raken door het omliggende gras en ontstaat weer een voor het oog mooi gesloten, maar goed doorlatende grasmat.

Naast ZAP, voeren we deze werkzaamheden ook uit op de sportvelden van Kleine Sluis, Wieringeerwaard, Flevo, Wieringermeer, Succes, Wiron en DWOW

Geplaatst in Nieuws 17 mei 2017
Vacature: maaibootmachinist

De machinist maaiboot is verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van maaiwerkzaamheden in watergangen en vijvers met een maaiboot.  Voor meer informatie klik op foto!

Tuinonderhoud
Het is nu tijd om uw tuin voorjaarsklaar te maken. Wij kunnen voor u takkenknippen, versnipperen en stobbenfraisen. Bel ons voor meer informatie.
CO2 prestatie ladder